چهار شرور مسلح در جریان رزمایش پاک‌سازی کویر بردسکن به هلاکت رسیدند قاچاقچیان بین المللی به ۵ سال حبس و ۶ هزار میلیارد جزای نقدی محکوم شدند دیدار محسنی‌اژه‌ای با مقام عالی قضایی پاکستان هانی کرده با اصابت ۲ گلوله پلیس بازداشت شد پیش‌بینی افزایش گردوخاک از دوشنبه در تهران اسامی برخی محصولات خوراکی غیرمجاز اعلام شد اعلام جرم دادستانی تهران علیه مدیران دو رسانه دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان

تبعات ترافیکی افتتاح یک ابرفروشگاه در تهران

عضو شورای شهر تهران با انتقاد از راه‌اندازی سرای ایرانی با حمایت شهرداری منطقه ۱۵ در محدوده سه‌راه افسریه گفت: هیچ پیوست ترافیکی برای این مجموعه پیش‌بینی نشده و قطعاً ما در ماه‌های آتی با افزایش ترافیک در این محدوده روبرو خواهیم بود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۵ - ۱۲ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 03
کد خبر: ۲۱۶۵۴۰

به گزارش راهبرد معاصر. احمد صادقی صبح امروز در جریان یکصدونودوهفتمین جلسه شورای شهر تهران به ترافیک شدید در پی فعالیت "سرای ایرانی" در جنوب تهران (سه‌راه افسریه) اشاره و اظهار کرد: با راه‌اندازی این مجموعه شهروندان تهرانی در روز جمعه گذشته، شاهد جمعه سیاه ترافیکی بودند.

 

وی با اشاره به افزایش ترافیک در روز جمعه دهم آذرماه در پی فعالیت سرای ایرانی در منطقه 15 گفت: زمانی که یک مجموعه بدون پیوست‌های ترافیکی احداث و بنا می‌شود، نتیجه آن همین مسئله می‌شود به طوری که بنا بر اعلام شهروندان تهرانی، مسیر 5 دقیقه در این محدوده به 40 دقیقه افزایش یافته است.

 

عضو شورای شهر تهران با انتقاد از راه‌اندازی سرای ایرانی با حمایت شهرداری منطقه 15 در محدوده سه‌راه افسریه گفت: هیچ پیوست ترافیکی برای این مجموعه پیش‌بینی نشده و قطعاً ما در ماه‌های آتی با افزایش ترافیک در این محدوده روبرو خواهیم بود.

 

صادقی با بیان اینکه ابرفروشگاه‌ها باید به خارج از شهر تهران منتقل شوند، تصریح کرد: این اتفاق نه‌تنها برای سرای ایرانی نیفتاده است بلکه این مجموعه در یکی از پرتراکم‌ترین محلات تهران دایر شده است و جالب اینجاست که در نقاط مختلف شهر تهران نیز شاهد تبلیغات گسترده از سوی سازمان زیباسازی برای این مجموعه هستیم!

 

وی ادامه داد: شهروندان جنوب تهران در محدوده سه‌راه افسریه شاهد قفل شدن بزرگراه امام رضا(ع) و سه‌راه افسریه به دلیل فعالیت "سرای ایرانی" هستند و به نظر می‌رسد که شهرداری منطقه 15 باید گزارشی از مصوبات شورای شهر تهران درخصوص انجام پروژه‌های اینچنینی همراه با پیوست ترافیکی را به شورا ارائه کند.

 

عضو شورای شهر تهران گفت: از همین جهت از شهرداری منطقه 15 درخواست می‌شود وضعیت ترافیکی سه‌راه افسریه را با راه‌اندازی سرای ایرانی به شورا ارائه کند.

 

به گزارش تسنیم، سید جعفر تشکری هاشمی؛ عضو شورای شهر تهران نیز در این جلسه با گرامیداشت روز جهانی افراد دارای معلولیت اظهار کرد: علی‌رغم همه اقدامات انجام شده همچنان شاهدیم که معابر شهری جهت تردد معلولان نامناسب است.

 

وی گفت: به عنوان مثال همین خیابان بهشت برای معلولان و سایر مردم عادی به یک جهنم تبدیل شده به طوری که در پیاده‌روهای خیابان بهشت شاهد موانع متعدد هستیم و همین امر موجب بروز مشکلاتی برای شهروندان به‌ویژه معلولان شده است.

 

تشکری هاشمی ادامه داد: در سنوات گذشته مصوبات و دستور‌العمل‌های متعددی انجام شده و اقداماتی صورت گرفته اما ما همچنان با موانع جدی در سطح شهر تهران برای تردد معلولان روبرو هستیم./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر